This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

test

Ringen

Ben je op zoek naar de meest bijzondere en authentieke gouden ringen om dat bijzondere moment te markeren? Bij gbop vind je zowel vintage, pre-owned en nieuwe gouden ringen, altijd gemaakt van echt goud! Vul jouw sieraden collectie aan met 14k stacker ringen om te mixen bij iedere ringstack. Deze dunne bandjes zijn tevens een perfect cadeau voor je liefde, vriendin, moeder of zus!

De gouden muntring is de ultieme musthave van het moment! Aan iedere bold ringstack die je ziet is de muntring een echt key-item!

Een ringparty is niet compleet zonder een gouden trilogy ring! Dit design is een klassieker maar enorm geliefd bij velen! Mocht je op zoek zijn naar meer dan is de row ring een perfect model voor jou! 

Tot het ruimte assortiment behoren ringen met prachtige edelstenen maar ook zegelringen met die vintage look waar jij naar op zoek bent! 

Heb jij je jouw vintage ring gevonden maar is hij niet de juiste maat? Geen probleem! Veel gouden ringen kunnen vermaakt worden, tevens is het mogelijk je ring te laten graveren met een ringgravure of een zegelgravure!

Om je ringmaat te bepalen kun je gebruik maken van onze ringmaat tool en maattabel met handige instructies!

Alle sieraden

Alle sieraden bij gbop zijn gemaakt van echt goud, 9k, 14k of 18k. Bij gbop vind je zowel vintage sieraden, antieke sieraden maar ook onze eigen gbop collectie. De gbop collectie is geïnspireerd op de antieke en vintage juwelen van onze voorouders, oude designs met een moderne eigentijdse twist. 

Bij gbop blazen we oude sieraden nieuw leven in. Zet jij het verhaal voort van een eeuw oude antieke ring, vintage hanger, gouden ketting of armband? 

Samen brengen we herinneringen tot leven, creeren we nieuwe nostalgie en starten we jouw verhaal! Omdat sieraden gemaakt moeten zijn om door te geven van generatie op generatie!

 

 

Je kunt je ringmaat op een aantal manieren bepalen. Hieronder vind je de de maattabel. Uitgebreide instructies over het meten van je ringmaat vind je onze Ringmaat Guide

ringmaat tabel gbop

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping Bestel nog voor €150 voor gratis verzending!
No more products available for purchase

Your Cart is Empty