Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Use coupon code WELCOME10 for €10 off your first order.

Cart 0

Yay! Jouw bestelling wordt gratis verzonden! You are €150 away from free shipping.
Geen producten meer beschikbaar voor aankoop

Bestelnotities toevoegen
Is het een cadeau?
Subtotaal Gratis
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Care Guide

Ondanks dat sieraden van goud zijn, zijn deze nog steeds kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Het is daarom aan te raden niet te zwemmen, douchen, schoonmaken of slapen met je sieraad. Ook komen er via de huid stoffen vrij die kunnen reageren met het sieraad. Het is dan ook aan te raden om eerst je dagelijkse verzorging (make-up, parfum etc.) te doen en daarna het sieraad om te doen. 

Na verloop van tijd kunnen je gouden sieraden er alsnog wat minder shining uitzien als toen je de sieraden kocht.

Goud sieraad reinigen
Maak een lauw warm sopje met een beetje groene zeep en was het sieraad met een doek of een zachte tandenborstel schoon. Laat het sieraad na het wassen uitdrogen op een zachte doek.


Sieraad met diamant reinigen
Sieraden met diamanten kunnen dof worden door invloeden zoals vet, zeep en andere olien. Het reinigen kan op een aantal methoden.

- Maak een sopje in een kommetje van lauw warm water en een beetje afwasmiddel.
- Borstel met een zachte tandenborstel het sieraad in het kommetje. (Bij het eventueel loskomen van de steen zul je deze niet kwijtraken.
- Leg het sieraad in een zeef en spoel hem schoon met stromend water om zeepresten te verwijderen.
- Dep het sieraad droog met een pluisvrije doek. 


Sieraad met andere edelstenen reinigen
Sieraden met andere edelstenen zoals citrien, amethist, saffier of topaas zijn ook gevoelig voor vetten en parfum. Deze sieraden kunnen echter ook gereinigd worden op dezelfde methode als sieraden met diamant.

Overig
Laat je sieraad ieder jaar controleren door een juwelier of goudsmid. Zij controleren je sieraad op zetting en andere vormen van slijtage. 


Vragen?
Heb je naar aanleiding van deze care guide nog aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op via mail; info@gbop.nl, chat of onze sociale kanalen.