Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Use coupon code WELCOME10 for €10 off your first order.

Cart 0

Yay! Jouw bestelling wordt gratis verzonden! You are €150 away from free shipping.
Geen producten meer beschikbaar voor aankoop

Bestelnotities toevoegen
Is het een cadeau?
Subtotaal Gratis
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ringen

Ben je op zoek naar de meest bijzondere en authentieke gouden ringen om dat bijzondere moment te markeren? Bij gbop vind je zowel vintage, pre-owned en nieuwe gouden ringen, altijd gemaakt van echt goud! Vul jouw sieraden collectie aan met 14k stacker ringen om te mixen bij iedere ringstack. Deze dunne bandjes zijn tevens een perfect cadeau voor je liefde, vriendin, moeder of zus!

De gouden muntring is de ultieme musthave van het moment! Aan iedere bold ringstack die je ziet is de muntring een echt key-item!

Een ringparty is niet compleet zonder een gouden trilogy ring! Dit design is een klassieker maar enorm geliefd bij velen! Mocht je op zoek zijn naar meer dan is de row ring een perfect model voor jou! 

Tot het ruimte assortiment behoren ringen met prachtige edelstenen maar ook zegelringen met die vintage look waar jij naar op zoek bent! 

Heb jij je jouw vintage ring gevonden maar is hij niet de juiste maat? Geen probleem! Veel gouden ringen kunnen vermaakt worden, tevens is het mogelijk je ring te laten graveren met een ringgravure of een zegelgravure!

Om je ringmaat te bepalen kun je gebruik maken van onze ringmaat tool en maattabel met handige instructies!