This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Use coupon code WELCOME10 for €10 off your first order.

Cart 0

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are €150 away from free shipping.
No more products available for purchase

Add order notes
Is this a gift?
Subtotal Free
Shipping, taxes, and discount codes are calculated at checkout

Your Cart is Empty

Verzending & Retourneren

Verzending

Alle bestellingen die op werkdagen voor 14.00 geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verzonden! Al onze sieraden worden verzekerd verzonden. Wij maken gebruik van PostNL voor binnenlandse zendingen en DHL of UPS voor buitenlandse zendingen. 

Let op: Door Corona en feestdagen kan de druk op de logistieke bedrijven toenemen waardoor bestellingen vertraagd kunnen zijn. Wij doen ons uiterste best om de bestellingen zo spoedig mogelijk te bezorgen, maar helaas ligt dit niet in onze handen. We hopen op je begrip hiervoor.

Nederland
Gratis vanaf €150,-
Verzekerde verzending €7,25

Duitsland & België
Gratis vanaf €300,-
Verzekerde verzending €12,-

Frankrijk
Verzekerde verzending: €15,-

Andere internationale zendingen
Staat jouw land van verzending er niet tussen en zou je graag een bestelling willen plaatsen of heb je andere vragen? Stuur ons een bericht op via de chat, Instagram of e-mail naar info@gbop.nl

 

Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat je blij bent met jouw gbop aankoop! Maar mocht het toch voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent, kun je je bestelling altijd binnen 14 dagen retourneren.

 Onderstaande stappen laten zien hoe jij je sieraad kunt retourneren aan gbop. 

1. Vul het retourformulier in dat je hier kunt downloaden. (Here in English)

2. Verpak de items altijd in de originele verpakking. Voeg het retourformulier toe aan het pakketje. Zorg dat de verpakking goed dicht is gemaakt en dat het sieraad voorzien is van het gbop label. Zonder dit label kunnen wij de retour niet aannemen.

3. Stuur het pakketje met Track & Trace (en bij voorkeur aangetekend) naar het onderstaande adres;

gbop
(Postbus 8525)
Reactorweg 17
3542 AD Utrecht

Let op! De kosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor eigen rekening en we raden het aan om een bewijs van verzending met traceer gegevens te bewaren. Als het retour pakketje verloren raakt is dit niet onze verantwoordelijkheid. Beschadigingen door onvoldoende beschermde verpakkingswijze zijn tevens voor eigen rekening.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact op via onze sociale kanalen, chat of stuurt een email naar info@gbop.nl